Klimë mobile ISKRA YS-06

66.5095.00 (-30%)

S’ka stok

Fuqia: 60W
Tensioni: 220V-240V~50/60Hz

Kodi: 3830042564850 Kategoritë: , Etiketimet: ,

66.5095.00 (-30%)

Përshkrimi

Fuqia: 60W
Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
Ujë dhe akull për ftohje dhe lëgësht. e ajrit
Ajër i pastër pa ndotje
3 shpejtësi në ventilator: e ulët/e mesme/ e lartë
Vrima animi me 3 mënyra të ndryshme
Funksioni i animit
10l. enë për ujë
Harxh. i ujit: 0,7l – 1,3l/h
Indikacioni i nivelit të ujit
2x patronë
Rrotëza për lëvizje më të letë
Telekomandë
Orë 7,5 orëshe
Dimensionet e kutisë (në mm): 430 (GJ) x 330 (GJ) x 680 (L)
Neto pesha: 6,0 kg
Bruto pesha: 7,2 kg

MENU