Klimë levizëse 9000BTU – NEO TOOLS

279.00

S’ka stok

Fuqia: 1025W
Kapaciteti: 9000Btu
Rrjedha e ajrit: 380 m3/h
Sipërfaqe efktive deri në: 26 m2

Kodi: 90-135 Kategoritë: ,

279.00

Përshkrimi

Fuqia: 1025W
Kapaciteti: 9000Btu
Rrjedha e ajrit: 380 m3/h
Sipërfaqe efktive deri në: 26 m2
Funksionet: ftohja, ventilimi, dehidifikimi i ajrit
R290, ftohës miqësor për mjedisin,
Paneli i kontrollit dhe telekomanda
Funksione shtesë: kohëmatës, modaliteti i natës, rregullimi
2 shpejtësi tifozi
Niveli i zhurmës: 60 dB
Kapaciteti i dehidratuesit 1.1 l / orë
Dimensionet e pajisjes WxHxD (mm): 300 * 761 * 360
Pesha e pajisjes: 24.5 kg
Klasa e efikasitetit të energjisë: A
Prota për lëvizjen e lehtë të pajisjes
Kompleti përmban një tub shkarkimi të ajrit të nxehtë, fundin e tubit (pa jakë dritareje)

MENU