Klimë levizëse 12000BTU – NEO TOOLS

349.00

Ka sasi

Fuqia: 1350W
Kapaciteti: 12000Btu
Rrjedha e ajrit: 400 m3/h
Sipërfaqe efektive deri në: 35 m2
Funksionet: ftohja, ventilimi, dehidifikimi i ajrit
R290, ftohës miqësor për mjedisin,

Krahaso
Kodi: 90-136 Kategoritë: ,

349.00

Përshkrimi

Fuqia: 1350W
Kapaciteti: 12000Btu
Rrjedha e ajrit: 400 m3/h
Sipërfaqe efektive deri në: 35 m2
Funksionet: ftohja, ventilimi, dehidifikimi i ajrit
R290, ftohës miqësor për mjedisin,
Paneli i kontrollit dhe telekomanda
Funksione shtesë: kohëmatës, modaliteti i natës, rregullimi
2 shpejtësi tifozi
Niveli i zhurmës: 59 dB
Kapaciteti i dehidratuesit 1.5 l / orë
Dimensionet e pajisjes WxHxD (mm): 428 * 742 * 383
Pesha e pajisjes: 31.5 kg
Klasa e efikasitetit të energjisë: A
Prota për lëvizjen e lehtë të pajisjes
Kompleti përmban një tub shkarkimi të ajrit të nxehtë, fundin e tubit (pa jakë dritareje)

Menu kryesore