Kit me dalje nga muri 1/2″ – RBM

27.99

Ka sasi

Lidhje për sondën e jashtme Ø 15 mm.
M UNI-EN-ISO 228 lidhjet e terminalit me fileto me PTFE gjilpërë para mbyllëse.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Kodi: 2130400 Kategoritë: ,

27.99

Përshkrimi

Mbrojtje kyçëse mikrometrike e integruar.
By-pass i brendshëm me kalim 50% vetëm për aplikime me një tub.
Lidhjet standarde me fileto RBM me kënd, distanca qendrore 37 mm për montimet e tubave prej bakri, polietileni dhe me shumë shtresa.
Lidhje për sondën e jashtme Ø 15 mm.
M UNI-EN-ISO 228 lidhjet e terminalit me fileto me PTFE gjilpërë para mbyllëse.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

MENU