Kit me dalje ne dysheme 1/2″ – RBM

26.49

Ka sasi

Lidhje për sondën e jashtme Ø 15 mm.
M UNI-EN-ISO 228 lidhjet e terminalit me fileto me PTFE gjilpërë para mbyllëse.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

Kodi: 2250400 Kategoritë: ,

26.49

Përshkrimi

By-pass i brendshëm me kalim 50% vetëm për aplikime me një tub.
Lidhjet e filetuara në linjë standarde RBM, distanca qendrore 37 mm për pajisje për tuba bakri, polietileni dhe me shumë shtresa.
Lidhje për sondën e jashtme Ø 15 mm.
M UNI-EN-ISO 228 lidhjet e terminalit me fileto me PTFE gjilpërë para mbyllëse.
Temperatura maksimale e funksionimit 110 °C
Presioni maksimal i punës 10 Bar

MENU