Këpucë pune S1 SRC – NEO TOOLS

23.9929.90 (-20%)

Sistem për thithjen e goditjeve
Rezistencë e lartë ndaj vajrave, benzinës dhe tretësve të tjerë organikë
Nr: 41, 42, 43, 44, 45

23.9929.90 (-20%)

Pastroje

Përshkrimi

Mbulesa e këmbës prej çeliku që siguron mbrojtje kundër Goditjeve me një energji prej 200 J
Sistem për thithjen e goditjeve
Rezistencë e lartë ndaj vajrave, benzinës dhe tretësve të tjerë organikë
Nr: 41, 42, 43, 44, 45

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

41, 42, 43, 44, 45

MENU