Këpucë pune SB – NEO TOOLS

35.00

Rezistencë ndaj rrëshqitjes
Sistemin thithës të goditjeve
Rezistente ndaj konsumimit të vajrave
Shtrojë anti-elektrostatike
Nr: 43, 44

35.00

Pastroje

Përshkrimi

Këpucët e punës NEO ofrojnë mbrojtje bazë në punë. Pjesa e sipërme është prej tekstili që ajrosët. Kundër rrëshqitjes e bërë nga shkumë EVA dhe gome, siguron së bashku me komoditet të lartë dhe mburrje efektive. Shpina e forcuar dhe gishti i këmbës metalike mbrojnë nga dëmtimet mekanike. Përfundimi i butë brenda ju lejon të shijoni rehati të lartë në punë. Shenja CE është një garanci sigurie dhe dëshmon se produkti plotëson të gjitha kërkesat evropiane. Marka NEO përmbush pritshmëritë e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

43, 44

MENU