Këpuca pune S1P SRC – NEO TOOLS

49.99

Rezistencë ndaj rrëshqitjes
Sistemin thithës të goditjeve
Rezistente ndaj konsumimit të vajrave
Shtrojë anti-elektrostatike
Nr: 42, 43, 44, 45

49.99

Pastroje

Përshkrimi

Këpucë pune S1P SRC , shtresë e mesme kevlar, sipërm i bërë nga pëlhura, shtresë bi-material e bërë nga EVA dhe gome, kupë e përbërë e gishtit, shtrojë kevlar rezistente ndaj shpimit, këpucë e prodhuar sipas S1P SRC (SRC – rezistencë ndaj rrëshqitjes në qeramikë dysheme të mbuluara me tretësirë ​​të dodecilsulfatit të natriumit (SLS) dhe dysheme çeliku të mbuluara me glicerol), taban anti metal, kundër rrëshqitje me sistem thithës të goditjeve, rezistent ndaj konsumimit, vajit, benzinës dhe tretësve të tjerë organikë.
Nr: 42, 43, 44, 45

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

MENU