Këpuca pune S1 SRC – NEO TOOLS

43.00

Nr: 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 47

Krahaso

43.00

414243444547
Pastroje

Përshkrimi

Këpucë pune S1 SRC , këpucë e prodhuar sipas S1 SRC (SRC – rezistencë ndaj rrëshqitjes në dysheme qeramike të mbuluara me tretësirë ​​të dodecilsulfatit të natriumit (SLS) dhe dysheme çeliku të mbuluara me glicerol), taban anti metal, pa rrëshqitje me goditje -sistem thithës, rezistent ndaj konsumimit të vajit, benzinës dhe tretësve të tjerë organikë.
Nr: 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 47

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

41, 42, 43, 44, 45, 47

Menu kryesore

Këpuca pune S1 SRC - NEO TOOLS