Këpuca pune S1 – NEO TOOLS

39.99

Lejon ajrosje të mirë të këpucës
Mbrojtëse: Metali
Sistemin thithës të goditjeve
Rezistente ndaj konsumimit të vajrave
Rezistencë ndaj rrëshqitjes
Reziston ndikimeve deri në 200 J
Shtrojë anti-elektrostatike
Nr: 40 , 41 , 42 , 43

39.99

Pastroje

Përshkrimi

Këpucët e punës për siguri NEO sigurojnë mbrojtjen themelore në punë. E sipërmja është bërë prej tekstili me cilësi të lartë frymëmarrje e mbuluar me një rrjetë të bërë nga plastika. Kundër rrëshqitjes e bërë nga shkuma EVA e mbuluar me gome garanton komoditetin më të lartë me thithjen efektive të goditjeve, siguri dhe komoditet. Përforcuar me PU dhe metal plus pjesa e pasme e përforcuar e këpucës mbron nga dëmtimet mekanike. Përfundimi i butë brenda ju lejon të shijoni rehati të lartë në punë. Shenja CE është një garanci sigurie dhe dëshmon se produkti plotëson të gjitha kërkesat evropiane. Marka NEO përmbush pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

41, 42, 43

MENU