Këpucë pune për WOMAN LINE – NEO TOOLS

45.90

Ka sasi

Këpucë të lehta me arjosje
Mbrojtje kundër shpimit
Nuk ka pjesë metalike

45.90

Përshkrimi

Mbrojtja e gishtërinjve me majë tekstili me fije qelqi që i reziston goditjes 200 J
Këpucë të lehta me arjosje
Mbrojtje kundër shpimit
Nuk ka pjesë metalike
Kundër rrëshqitjes me sistem për thithjen e goditjeve
Rezistente ndaj gërryerjes, vajrave, benzinës dhe tretësve
Kundër shpimit të kevlarit
Shtroja antistatik
Thithja e goditjeve në pjesën e thembra
Skema në modë e ngjyrave që i referohet të gjithë linjës së grave
Numeri: 36-38

MENU