Këpuca pune OB – NEO TOOLS

33.00

Këpucat profesionale NEO sigurojnë mbrojtjen themelore në punë. Pjesa e sipërme është bërë nga materiali që mund të marrë frymë dhe ka ndërprerje për qarkullim më të madh të ajrit. Siguron komoditet të lartë dhe thith në mënyrë efikase goditjet për të garantuar siguri dhe komoditet.

Nr: 39 , 40 , 41 , 44 , 45

33.00

Pastroje

Përshkrimi

Këpucat profesionale NEO sigurojnë mbrojtjen themelore në punë. Pjesa e sipërme është bërë nga materiali që mund të marrë frymë dhe ka ndërprerje për qarkullim më të madh të ajrit. Siguron komoditet të lartë dhe thith në mënyrë efikase goditjet për të garantuar siguri dhe komoditet. Përfundimi i butë brenda ju lejon të shijoni rehati të lartë në punë.
Nr: 39 , 40 , 41 , 44 , 45

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

MENU