fbpx

Këpuca pune O2 – NEO TOOLS

25.00

Këpucët profesionale NEO të bëra prej lëkure lëkure O2 SRC mbrojnë këmbën kundër të ftohtit, dhe ujitë. Këpucët kanë një fund të brendshëm rrjetë dhe elementë reflektues duke siguruar një shikueshmëri më të mirë për përdoruesin.

Nr: 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46

40414243444546
Pastroje
Krahaso

Këpucët profesionale NEO të bëra prej lëkure lëkure O2 SRC mbrojnë këmbën kundër të ftohtit, dhe ujitë. Këpucët kanë një fund të brendshëm rrjetë dhe elementë reflektues duke siguruar një shikueshmëri më të mirë për përdoruesin. Këpucët janë të rehatshme dhe të qëndrueshme .

Informacion shtesë

Numëri

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Main Menu