fbpx

Këpuca pune O1 – NEO TOOLS

35.00

Këpucët profesionale NEO sigurojnë mbrojtjen themelore në punë. Pjesa e sipërme është bërë nga materiali që mund të marrë frymë. Siguron komoditet të lartë dhe thith në mënyrë efikase goditjet për të garantuar siguri dhe komoditet.

Nr: 39 , 40 , 41 , 45

394041424345
Pastroje
Krahaso

Këpucët profesionale NEO sigurojnë mbrojtjen themelore në punë. Pjesa e sipërme është bërë nga materiali që mund të marrë frymë. Siguron komoditet të lartë dhe thith në mënyrë efikase goditjet për të garantuar siguri dhe komoditet. Përfundimi i butë brenda ju lejon të shijoni rehati të lartë në punë.

Informacion shtesë

Numëri

39, 40, 41, 42, 43, 45

Main Menu