fbpx

Këpuca pune – NEO

29.90

Këpucët e punës NEO janë mbrojtja themelore gjatë punës. Pjesa e sipërme është prej lëkure me cilësi të lartë, ka futje reflektuese për të garantuar shikueshmërinë e përdoruesit në të gjitha kushtet. E vetmja e pajisur me një sistem thithjeje shoku siguron siguri dhe rehati. Futje kundër birë metalike dhe shputë metalike e përforcuar mbron nga dëmtimet mekanike.

Krahaso

29.90

39404142434445
Pastroje

Përshkrimi

Këpucët e punës NEO janë mbrojtja themelore gjatë punës. Pjesa e sipërme është prej lëkure me cilësi të lartë, ka futje reflektuese për të garantuar shikueshmërinë e përdoruesit në të gjitha kushtet. E vetmja e pajisur me një sistem thithjeje shoku siguron siguri dhe rehati. Futje kundër birë metalike dhe shputë metalike e përforcuar mbron nga dëmtimet mekanike. Falë përfundimit të butë brenda këpucëve, rehatia në punë mbetet e lartë. Shënimi CE është një garanci e sigurisë, dëshmon që produkti i plotëson të gjitha kërkesat e BE-së. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Menu kryesore