Këpuca pune – NEO

33.00

Këpucët e punës NEO në madhësinë 40-45 janë mbrojtja themelore gjatë punës. E sipërmja është prej lëkure me cilësi të lartë, ka futje reflektuese për të garantuar shikueshmërinë e përdoruesit në të gjitha kushtet. E berë me material kundër rrëshqitjës e pajisur me një sistem thithjeje të goditjeve  garanton , siguri dhe rehati.

33.00

Pastroje

Përshkrimi

Këpucët e punës NEO në madhësinë 40-46 janë mbrojtja themelore gjatë punës. E sipërmja është prej lëkure me cilësi të lartë, ka futje reflektuese për të garantuar shikueshmërinë e përdoruesit në të gjitha kushtet. E berë me material kundër rrëshqitjës e pajisur me një sistem thithjeje të goditjeve  garanton , siguri dhe rehati. Futje kundër birë metalike dhe shputë metalike e përforcuar mbron nga dëmtimet mekanike. Falë përfundimit të butë brenda këpucëve, rehatia në punë mbetet e lartë. Markimi CE është një garanci e sigurisë, dëshmon që produkti i plotëson të gjitha kërkesat e BE-së. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

40, 41, 42, 43, 44, 45

MENU