Këpuca pune dimri – NEO TOOLS

22.9929.00 (-21%)

Rezistent ndaj ujit dhe bores
Nr: 41 , 42 , 43 , 44

22.9929.00 (-21%)

Pastroje

Përshkrimi

Materiali: Lekurë artificiale / gomë
Rezistent ndaj ujit dhe bores
Nr: 41 , 42 , 43 , 44

Specifikat

Informacion shtesë

Numëri

41, 42, 43, 44, 45

MENU