Kembe për nxemëse 1.1-1.8m – NEO TOOLS

42.99

Ka sasi

Lartësia: 1.1-1.8 m
E përshtatshme me nxemëset: 90-030, 90-031, 90-032

42.99

Përshkrimi

Trekëmbësh i dedikuar ngrohësve me infraed NEO Tools me numrat e referencës 90-030, 90-031, 90-032. Trekëmbëshi është i rregullueshëm në lartësi në intervalin 1.1-1.8 m, dhe karakterizohet nga dizajni i qëndrueshëm. Mundësia për ta mbajtur atë me një ngrohës siguron komoditet dhe fleksibilitet gjatë funksionimit dhe shërben si një burim celular i nxehtësisë.

MENU