Kasetë metalike – RBM

44.9994.99

Konstruksion me fletë çeliku të galvanizuar me mbyllje të poshtme dhe anësore, të kompletuara me udhërrëfyes universal të lëvizshëm të mbajtësit të kllapave dhe mbulesë mbyllëse të lëvizshme në plastikë të lyer. Këmbët për fiksimin e dyshemesë të porositen veçmas.

Kodi: N/A Kategoritë: , ,

44.9994.99

Pastroje

Përshkrimi

Konstruksion me fletë çeliku të galvanizuar me mbyllje të poshtme dhe anësore, të kompletuara me udhërrëfyes universal të lëvizshëm të mbajtësit të kllapave dhe mbulesë mbyllëse të lëvizshme në plastikë të lyer. Këmbët për fiksimin e dyshemesë të porositen veçmas.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

1000x500x80mm, 400x500x80mm, 600x500x80mm, 800x500x80mm

MENU