Kasafortë digjitale dhe me qeles – Bormann

29.00

Ka sasi

Dimensionet: 23 x 17 x 17 cm

Kodi: BDS2300 Kategoritë: ,

29.00

Përshkrimi

Dimensionet: 23 x 17 x 17 cm

Menu

Kasafortë digjitale dhe me qeles - Bormann