fbpx

Karroc për bartje ne shkall 150 Kg – NEO

59.00

S’ka stok

Karrocë për ngjitje shkallësh NEO, dimensionet bazë 310 x 290 mm, është një karrocë me gjashtë rrota për t’u përdorur në sipërfaqe të sheshta me kapacitet deri në 150 kg dhe në shkallët me kapacitet deri në 120 kg.

Krahaso
Kodi: 84-402 Kategoritë: ,

59.00

Përshkrimi

Karrocë për ngjitje shkallësh NEO, dimensionet bazë 310 x 290 mm, është një karrocë me gjashtë rrota për t’u përdorur në sipërfaqe të sheshta me kapacitet deri në 150 kg dhe në shkallët me kapacitet deri në 120 kg. Rrota treshe funksionojnë mirë në sipërfaqe të ndryshme. Dorezat janë të veshura me plastikë dhe kanë roje gishti për kontroll më të mirë dhe manovrim më të lehtë me karrocë. Mbulesa metalike mbron rrotat dhe përmirëson qëndrueshmërinë e ngarkesës në karrocë. Doreza teleskopike që shtrihet në 2 lartësi lejon përputhjen me lartësinë e përdoruesit. . Kur paloset, karroca kërkon pak hapësirë ​​dhe është e lehtë për tu ruajtur.

Menu kryesore