Kaqavida set me bit 32 cop – GRAPHITE

13.00

S’ka stok

Seti më e popullarizuar e GRAPHITE , në kuti të vogël dhe kompakte 32 copë

Kodi: 56H608 Kategoritë: , ,

13.00

Përshkrimi

Seti më e popullarizuar e GRAPHITE , në kuti të vogël dhe kompakte 32 copë . Ideale për të gjithë punën e asamblesë

MENU