fbpx

Kaqavida set me bit 26 cop – GRAPHITE

19.00

Ka sasi

Set i bitave dhe socekts GRAPHITE 26 copë , për punë të thjeshtë në shtëpi

Krahaso
Kodi: 56H604 Kategoritë: , ,

Set i bitave dhe socekts GRAPHITE 26 copë , për punë të thjeshtë në shtëpi. Gidorja lejon elemente të forta dhe të shpejta  dhe efikase.

Main Menu