Kapelë mbrojtëse 3in1 – VERTO

20.00

Ka sasi

Kapelë mbrojtëse VERTO 3 në 1 është një produkt i gjithanshëm për përdorim me prerës bari benzine, sharrë zinxhiri dhe mjete të tjera, kur përdoruesi ka nevojë për mbrojtje të plotë të dëgjimit, kokës dhe syve.

20.00

Përshkrimi

Kapelë mbrojtëse VERTO 3 në 1 është një produkt i gjithanshëm për përdorim me prerës bari benzine, sharrë zinxhiri dhe mjete të tjera, kur përdoruesi ka nevojë për mbrojtje të plotë të dëgjimit, kokës dhe syve. Përkrenarja është bërë me cilësi të lartë plastike ABS dhe lejon rregullimin e perimetrit që të përputhet me madhësinë e përdoruesit. Përfundimi i butë i mbrojtësve të veshit përmirëson komoditetin e përdorimit. Mburoja e fytyrës është bërë nga rrjetë metalike dhe mbron fytyrën e përdoruesit nga grimcat e vogla të ngurta. Shenja CE është një garanci sigurie dhe dëshmon se produkti plotëson të gjitha kërkesat e BE-së.

MENU