Kapelë CAMO – NEO TOOLS

9.00

Ka sasi

Materiali:
60% pambuk
30% polister
Pesha: 255 g/m2

9.00

Përshkrimi

Materiali:
60% pambuk
30% polister
Pesha: 255 g/m2

Kapelë Camo dizajnuar në Poloni nga teknologë të veshjeve NEO me çdo detaj dhe stil. Kapaku i dalluar nga një prerje moderne dhe një model unik. Cilësia e kapelës është e shkëlqyeshme.

MENU