Kanister për naft 20 L – Nakayama

27.00

S’ka stok

Kapaciteti Lt : 20
Ideale për transport të sigurt dhe ruajtje të karburantit

Kodi: FT2000 Kategoritë: ,

27.00

Përshkrimi

Kapaciteti Lt : 20
Ideale për transport të sigurt dhe ruajtje të karburantit

MENU