Kanal PVC – NICCONS

3.198.99

Kanal ICE ka një vijë bazë të sheshtë me një kapak pak të rrumbullakosur, mund të instalohet pranë qosheve të murit ose tavanit pa kompromentuar mbylljen dhe rihapjen e të njëjtit.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

3.198.99

Pastroje

Përshkrimi

Kanal ICE ka një vijë bazë të sheshtë me një kapak pak të rrumbullakosur, mund të instalohet pranë qosheve të murit ose tavanit pa kompromentuar mbylljen dhe rihapjen e të njëjtit.
Është bërë nga PVC e ngurtë rezistente ndaj goditjeve dhe vetë-shuarëse (Klasa 1), e stabilizuar ndaj rrezeve UV dhe pa plumb, siç kërkohet nga standardi RoHS. E disponueshme në ngjyrat RAL 9010 dhe RAL 8017.

Specifikat

Informacion shtesë

Dimensionet

125×75 mm, 35×30 mm, 65×50 mm, 70×55 mm, 80×40 mm, 80×60 mm, 90×65 mm

MENU