Kalorife FH03 – ISKRA

17.99

S’ka stok

• Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
• fuqia: 1800W-2000W

Kodi: 3830042562030 Kategoritë: ,

17.99

Përshkrimi

• Tensioni: 220V-240V~50/60Hz
• fuqia: 1800W-2000W
• 2 fuqi të ngrohjes:
– fuqia 1: 1000W
– fuqia 2: 2000W
• 3 funksione të fryrjes: ftohtë, ngrohtë, nxehtë
• Ruajtje automatike e nxehtësisë
• Mbrojtja nga mbinxehja
• Termostat
• Indikator i gjendjes
• 2 mënyra të rregullimit: në këmbë dhe shtrirë
• Dimensionet e kutisë (në mm):
250 (GJ) x 125 (GJ) x 255 (L)

MENU