Kallda elektrike eloBlock – Vaillant

S’ka stok

– dizajn modern, kontrolli i punës me mikroprocesor
– panel kontrolli i personalizuar ergonomik i thjeshtë dhe me dioda
LED, shfaqje diagnostikuese dhe voltmetër
– kapaciteti nominal: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 dhe 28 kW
– lidhja monofazë e modeleve prej 6 kW dhe 9 kW; për modelet e
tjera është e detyrueshme lidhja trefazore.

Kodi: N/A Kategoritë: ,

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Përshkrimi

– dizajn modern, kontrolli i punës me mikroprocesor
– panel kontrolli i personalizuar ergonomik i thjeshtë dhe me dioda
LED, shfaqje diagnostikuese dhe voltmetër
– kapaciteti nominal: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 dhe 28 kW
– lidhja monofazë e modeleve prej 6 kW dhe 9 kW; për modelet e
tjera është e detyrueshme lidhja trefazore.
– ndezje në vazhdim e spiraleve të ngrohjes përmes funksionit të
moduleve
– mundësi e lidhjes së pajisjes eloBLOCK / 2 me rezervuar për ujë
të ngrohtë, përcaktimi i temperaturës së ujit me anë të panelit të
kontrollit
– parapërgatitje për lidhje në sistemin e ngrohjes me temperaturë
të ulët (të dyshemesë)
– mundësi për të punuar në varësi nga temperatura e jashtme
përmes përdorimit të pajisjeve origjinale
– mundësi e lidhjes në seri e pajisjes eloBLOCK / 2 (vetëm modelet
24 kW dhe 28 kW)
– mbrojtje nga ngrica, mbrojtje nga bllokimi i pompës
– mundësi funksionimi gjatë luhatjes së tensionit deri në 175 V
– mundësi për të lidhur termostat dhome (230 V)
– mundësi e instalimit të një limitatori elektrik (pajisje opsionale).

Specifikat

Informacion shtesë

Kapaciteti i kalldasë

12kW, 14kW, 18kW, 21kW, 24kW, 28kW, 6kW, 9kW

MENU