Kabull vazhduëse 3M 3X1 Mono

7.50

Ka sasi

Gjatësia: 3m (3x1mm)
Klasa V2, Lëndë e parë Antistatike,
Jo e Djegshme
Rezistente ndaj UV

Kodi: 150-010001-313 Kategoritë: ,

7.50

Përshkrimi

Gjatësia: 3m (3x1mm)
Klasa V2, Lëndë e parë Antistatike,
Jo e Djegshme
Rezistente ndaj UV
Kontaktet e bëra nga sutjenat MS70
Kabllo 3 x 1mm e Çertifikuar me TSE me Seksion Aktual dhe në Gjatësi të Plotë

MENU