Kabllo vazhduëse 1.5m – BORMANN

7.99

Ka sasi

Gjatësia e kabllit m : 1.5
Trashësia e kabllit : 3×1.5mm
Ngjyra : E zezë-Bardh
Numri i vendeve : 3

Kodi: BCR1003 Kategoritë: ,

7.99

Përshkrimi

Gjatësia e kabllit m : 1.5
Trashësia e kabllit : 3×1.5mm
Ngjyra : E zezë-Bardh
Numri i vendeve : 3
Ka një dizajn elegant, të hollë dhe të përjetshëm që theksohet nga sipërfaqja e tij me shkëlqim
Prizat janë të rregulluara në një kënd 45 gradë, të përshtatshme për priza qoshe
Ka mbrojtje të shtuar të kontaktit (sigurinë e fëmijëve) dhe ka një çelës sigurie të ndezur që aktivizohet/çaktivizohet nëpërmjet dy poleve

MENU