Kabinet me vegla pune 7 nivele – NEO TOOLS

499.00690.00 (-28%)

Ka sasi

Dimensioni: 680 x 460 x 1030 mm
Numri i raftev: 7
Kapaciteti mbajtës 280 kg
Rrota: 5″

Kodi: 84-222+G Kategoritë: ,

499.00690.00 (-28%)

Përshkrimi

Kabineti i veglave NEO (nr. ref. 84-222) me permasa 680 x 460 x 1030 mm. Kabineti ka 7 sirtarë praktik për vegla, të kyçur me kyçje qendrore. Të gjithë sirtarët hapen plotësisht, kanë udhërrëfyes me top, duke siguruar punë afatgjatë, të rrjedhshme dhe të besueshme. Sirtarët ruhen nga bllokada me rrufe, e cila siguron sigurinë e mjedisit gjatë transportit. Sipërfaqja e hapësirës së punës e mbuluar me gomë, vaj dhe rezistente ndaj yndyrës. Rrotat 5 inç, të qeta, të përdredhura thjeshtojnë manovrimin, përveç kësaj ato janë të pajisura me frenim. Kapaciteti mbajtës 280 kg. Kabineti i pajisur me mbajtëse që lehtëson drejtimin. Marka NEO përmbush pritshmëritë e profesionistëve.

MENU