Kabinet i veglave, NEO – Për mekanikë

675.00

Ka sasi

Kabineti i veglave të punës, NEO me madhësi 680 x 460 x 1030 mm. Kabineti ka 6 sirtarë praktikë për mjete.

Kodi: 84-221+G Kategoritë: ,

675.00

Përshkrimi

Kabineti i veglave të punës, NEO me madhësi 680 x 460 x 1030 mm. Kabineti ka 6 sirtarë praktikë për mjete. Sipërfaqja e punës e mbuluar me gome, rezistente ndaj vajit dhe yndyrave. Rrotat e kthesës lehtësojnë manovrimin, për më tepër ato janë të pajisura me frenim. Kapaciteti mbajtes 280 kg. Besueshmëria e produktit konfirmohet me garanci 25 vjeçare të prodhuesit. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve. Kabineti i veglave, (LxWxH) 680 x 460 x 1030 mm, kapaciteti mbajtës 280 kg, trup çeliku, mbyllje qendrore, mbulim gome në sipërfaqe pune, bllokada rrota, rrota 5 ” 2. Garancion 12 muaj.

MENU