Kabell vazhduëse më 5 dalje 3×1.5mm W/ SWITCH – BORMANN

6.909.90 (-30%)

S’ka stok

Gjatësia e kabllit m : 1.5
Trashësia e kabllit : 3×1.5mm
Ngjyra : E zezë-Bardh
Numri i vendeve : 5

Kodi: BCR1005 Kategoritë: ,

6.909.90 (-30%)

Përshkrimi

Gjatësia e kabllit m : 1.5
Trashësia e kabllit : 3×1.5mm
Ngjyra : E zezë-Bardh
Numri i vendeve : 5
Përfshin : Ndërprerës
Ka një dizajn elegant, të hollë dhe të përjetshëm që theksohet nga sipërfaqja e tij me shkëlqim
Prizat janë të rregulluara në një kënd 45 gradë, të përshtatshme për priza qoshe
Ka mbrojtje të shtuar të kontaktit (sigurinë e fëmijëve) dhe ka një çelës sigurie të ndezur që aktivizohet/çaktivizohet nëpërmjet dy poleve

MENU