fbpx

Jelek Pune – TOPEX

9.00

Ka sasi

Numeri i xhepave: 7

Krahaso
Kodi: 79R255 Kategoritë: ,

9.00

Përshkrimi

Jelek pune TOPEX është bërë nga materiali i ajrosur. Ka xhepa të mëdhenj, të përshtatshëm për mjete dhe pajisje. Rregullimi i gjerësisë lejon përshtatjen e xhaketës në trupin e përdoruesit. Marka TOPEX është e orientuar drejt entuziastëve të DIY.

Menu kryesore