Jelek pune – NEO TOOLS

23.00

Madhësit: L/M/XL

23.00

Pastroje

Përshkrimi

Jelek pune NEO është një zgjidhje e përshtatshme për të gjitha punët, profesionale. Është bërë nga tekstili i fortë Oxford me rezistencë të madhe ndaj faktorëve mekanikë. Shtresat e qepura trefishe sigurojnë qëndrueshmëri më të madhe dhe zonat reflektuese sigurojnë shikimin e përdoruesit. Xhepat e fortë përballojnë ngarkesa të mëdha dhe mund të mbajnë të gjitha mjetet e nevojshme për punë.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M, XL

MENU