Jelek për dimer PREMIUM – NEO TOOLS

33.00

Madhësia: M/L/XL

33.00

Pastroje

Përshkrimi

Materiali: 100% polister
Madhësia: M/L/XL

Jeleku i poshtëm është i përsosur për ditët më të ftohta, veçanërisht që është i lehtë dhe i ngrohtë. Është perfekt për punë në punishte, në kantier, në kopsht, por edhe për shëtitje në pyll. Jeleku i poshtëm përmban një jakë të lartë dhe të ngushtë. Pjesët reflektuese të jelekut të poshtëm sigurojnë shikueshmëri dhe siguri të lartë në çdo kohë të ditës dhe në çdo kusht moti. Jeleku Premium NEO Tools është një zgjidhje e mirë që siguron rehati termike.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M, XL

MENU