Jakne pune më kapelë HD+, NEO Tools

22.5045.00 (-50%)

Xhaketë e punës NEO është një zgjidhje jashtëzakonisht praktike për të gjitha llojet e punës, si profesionale ashtu edhe shtëpiake.

22.5045.00 (-50%)

Pastroje

Përshkrimi

Xhaketë e punës NEO është një zgjidhje jashtëzakonisht praktike për të gjitha llojet e punës, si profesionale ashtu edhe shtëpiake. Bërë prej materiali të përforcuar me cilësi të lartë në bërryla, duke rritur qëndrueshmërinë dhe elementet reflektuese, duke siguruar shikueshmërinë e përdoruesit.
Garancia e cilësisë është çertifikata evropiane dhe performanca në përputhje me EN ISO 13688: 2013. Marka NEO plotëson pritjet e profesionistëve.

Specifikat

Informacion shtesë

Madhësia

L, M, XL, XXL

MENU