Izolim dy komponentë 2K – WEBER

50.00

Ka sasi

Kapacitetet: 20 +8 kg
Nuk shtohet ujë
Koha e hapur: 3h
Koha e tharjes: 48 h
Konsumi i produktit: shtresa 1mm, 1,5-2 kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

Kodi: W3061L Kategoritë: ,

50.00

Përshkrimi

Hidroizolues fleksbël me dy komponentë
i pasur me polimera të modifikuar .
– hidroizolues për brenda dhe jashtë;
– mbron themelet e betonit, llaçin e çimentos, tullat dhe blloqet nga lagështia;
– përgatitje dhe aplikim i thjeshtë;
– krijon shumë shpejt lidhje me nënshtresën;
– strukturë elastike
– mbrojtje efikase nha uji
Webertec D-max 2K është një hidroizolues shumë elastik me përbërje çimentoje te modifikuar me polimera. Aftësi të shkëlqyera kundër ujit, kundër lagështisë dhe i përshkreshëm nga avujt.Përmban dy komponentë: polimerat e lëngshme dhe pluhuri e cimentos së përforcuar. Përdoret për punime të brendshme dhe të jashtme hidroizolimi, për mbrojtjen e përhershme nga lagështia të elementëve të strukturës si për nënshtresa çimentoje, betoni, tulle etj.Webertec D-max 2K ështebaza e sigurt për aplikimin e pllakave në ambiente me prani të madhe të ujit dhe lagështirës si ballone, tualete, kuzhina dhe pishina. Mund të përdoret edhe si hidroizolues për muret vertikale në podrume duke konsideruar përshkurshmërin shumë të mirë të avujve.
Kapacitetet: 20 +8 kg
Nuk shtohet ujë
Koha e hapur: 3h
Koha e tharjes: 48 h
Konsumi i produktit: shtresa 1mm, 1,5-2 kg / m2
Temperatura e lejuar: +5C / +30C

MENU