iRobot Vacuum/Mop Cleaner Combo J7

1,099.90

Ka sasi

Roboti i parë në botë me vakum dhe fshirëse plotësisht pa duar e ngre automatikisht leckën e leckës lart dhe larg deri në majë të robotit, duke parandaluar rrëmujën e lagësht.
Sistemi i pastrimit me 4 faza kombinon furçën tonë për pastrimin e skajeve, furçat e gomës me shumë sipërfaqe të dyfishta, thithjen me fuqi ngritëse dhe pastrimin e parë të këtij lloji.

Kodi: C715840 Kategoritë: ,

1,099.90

Përshkrimi

Roboti i parë në botë me vakum dhe fshirëse plotësisht pa duar e ngre automatikisht leckën e leckës lart dhe larg deri në majë të robotit, duke parandaluar rrëmujën e lagësht.
Sistemi i pastrimit me 4 faza kombinon furçën tonë për pastrimin e skajeve, furçat e gomës me shumë sipërfaqe të dyfishta, thithjen me fuqi ngritëse dhe pastrimin e parë të këtij lloji.
Prezantimi i robotit Roomba® j7 Combo, një zgjidhje për pastrimin dhe pastrimin e dyshemeve si kurrë më parë. Ndryshe nga robotët e tjerë, bashkëngjitja e leckës së lagësht ngrihet në majë të robotit, duke parandaluar plotësisht një rrëmujë të lagësht në qilima. Në dyshemetë e forta, ai fshin dhe pastron në të njëjtën kohë, kështu që dyshemetë tuaja janë me shkëlqim dhe të pastër çdo ditë.

Metoda e re e pastrimit.
Prezantimi i Roomba® j7 Combo, roboti i parë i fshesës dhe pastrimit pa duar dhe i vetmi me një leckë që ngrihet plotësisht kur jeni në tapet.
Teknologjitë e tij të avancuara të fshirjes dhe pastrimit kalojnë pa probleme nga dyshemetë e forta në tapete. Lëreni Roomba® j7 Combo të kryejë punën dhe pastroni gjithçka që ju nevojitet.

MENU