iRobot Vacuum/Mop Cleaner Combo J7+

1,199.90

Ka sasi

Prezantimi i robotit Combo Roomba® j7+, një zgjidhje për pastrimin dhe pastrimin e dyshemeve si kurrë më parë. Ndryshe nga robotët e tjerë, bashkëngjitja e leckës së lagësht ngrihet në majë të robotit, duke parandaluar plotësisht një rrëmujë të lagësht në qilima. Në dyshemetë e forta, ai fshin dhe pastron në të njëjtën kohë, kështu që dyshemetë tuaja janë me shkëlqim dhe të pastër çdo ditë.

Kodi: C755840 Kategoritë: ,

1,199.90

Përshkrimi

Prezantimi i robotit Combo Roomba® j7+, një zgjidhje për pastrimin dhe pastrimin e dyshemeve si kurrë më parë. Ndryshe nga robotët e tjerë, bashkëngjitja e leckës së lagësht ngrihet në majë të robotit, duke parandaluar plotësisht një rrëmujë të lagësht në qilima. Në dyshemetë e forta, ai fshin dhe pastron në të njëjtën kohë, kështu që dyshemetë tuaja janë me shkëlqim dhe të pastër çdo ditë.
Prezantimi i Roomba® j7+ Combo, roboti i parë i fshesës dhe pastrimit pa duar dhe i vetmi me një leckë që ngrihet plotësisht kur jeni në tapet.

Teknologjitë e tij të avancuara të fshirjes dhe pastrimit kalojnë pa probleme nga dyshemetë e forta në tapete. Lëreni Roomba® j7+ Combo të kryejë punën dhe pastroni gjithçka që ju nevojitet.
Furça për fshirjen e skajeve, furça e dyfishtë e gomës për sipërfaqe të ndryshme dhe sistemi Power Lifting kombinohen për të siguruar që edhe qilimat tuaj të jenë të pastër çdo ditë.

MENU