iRobot Roomba i1

529.00

Ka sasi

Dyshemetë dhe tapetet e forta të shtëpisë tuaj pastrohen me fshesë korrenti në rreshta të rregullta falë sensorëve më të avancuar të gjurmimit të dyshemesë të Roomba® i1 Robot Vacuum, të cilët e ndihmojnë atë të lundrojë në shtëpinë tuaj.

Kodi: R115240 Kategoritë: ,

529.00

Përshkrimi

Dyshemetë dhe tapetet e forta të shtëpisë tuaj pastrohen me fshesë korrenti në rreshta të rregullta falë sensorëve më të avancuar të gjurmimit të dyshemesë të Roomba® i1 Robot Vacuum, të cilët e ndihmojnë atë të lundrojë në shtëpinë tuaj.
Harrojeni pastrimin me fshesë me korrent për muaj me radhë me Heqjen automatike të papastërtive Clean Base® (shitet veçmas për serinë i), i cili lejon që vakuumi i robotëve Roomba® i1 të zbrazet deri në 60 ditë. Pluhuri qëndron jashtë syve dhe duart tuaja qëndrojnë të pastra.
Punon me Google Home dhe pajisje të aktivizuara nga Alexa. Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com ose filialeve të saj. Google është një markë tregtare e Google LLC

MENU