iRobot brusha set 3 copë, seria 600, 700, 800, 900

12.90

Ka sasi

Furça anësore e Serisë 800 dhe 900 arrin përgjatë skajeve për të hequr papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat.

Kodi: R4415863 Kategoritë: ,

12.90

Përshkrimi

Furça anësore e Serisë 800 dhe 900 arrin përgjatë skajeve për të hequr papastërtitë, pluhurin dhe mbeturinat. Lehtë për t’u instaluar dhe hequr me përdorimin e një monedhe ose sende të ngjashme shtëpiake. E pajtueshme vetëm me seritë Roomba 800 dhe 900.

MENU