iRobot Braava jet m6 – Black

769.00

Ka sasi

Lloji i fundit i robotëve
Roboti ekskluziv i iRobot® Braava jet™ m6 pastron si ju. Ju mund ta tregoni se ku dhe kur duhet pastruar, dhe Precision Jet Spray ndihmon në trajtimin e rrëmujëve ngjitëse dhe yndyrës së kuzhinës.

Kodi: Rm613240 Kategoritë: ,

769.00

Përshkrimi

Lloji i fundit i robotëve
Roboti ekskluziv i iRobot® Braava jet™ m6 pastron si ju. Ju mund ta tregoni se ku dhe kur duhet pastruar, dhe Precision Jet Spray ndihmon në trajtimin e rrëmujëve ngjitëse dhe yndyrës së kuzhinës.

Pastrim që përshtatet pa probleme në jetën tuaj
Ideale për dhoma të shumta dhe hapësira më të mëdha. Lundron rreth objekteve dhe nën mobilje. Pastron dyshemetë e forta të përfunduara duke përfshirë drurë, pllaka dhe gurë.

Të udhëhequr nga inteligjenca serioze
Me navigimin vSLAM™, m6 mëson strukturën e shtëpisë tuaj dhe ndërton Smart Maps personale, duke i mundësuar asaj të pastrojë dhe të lundrojë me profesionalizëm në rreshta të rregullta dhe efikase. Dhe nëse bateria po mbaron, ajo karikohet vetë dhe vazhdon aty ku e la për të siguruar që puna të ketë përfunduar.

Kontroll i plotë i pastrimit tuaj
Me Smart Mapping, roboti juaj e njeh kuzhinën tuaj nga dhoma juaj e ndenjes, kështu që ju mund të vendosni se ku dhe kur pastrohet. Me Keep Out Zones, roboti juaj di të shmangë zonat e ndjeshme si p.sh. tasat e kafshëve shtëpiake ose zonat e lojës.

MENU