iRobot Aero Force seria 900

29.00

Ka sasi

I pajtueshëm me seritë Roomba 800 dhe 900
Copëtimi i papastërtive dhe mbeturinave në dysheme
Furça përbërëse gome
Produkt me cilësi të lartë

Kodi: R4419704 Kategoritë: ,

29.00

Përshkrimi

Nxjerrësit inovatorë të mbeturinave kundër rrotullimit thyejnë mbeturinat dhe ngrenë papastërtitë ndërsa dizajni pa furça është praktikisht pa mirëmbajtje. E pajtueshme vetëm me Seritë Roomba 800 dhe 900.
I pajtueshëm me seritë Roomba 800 dhe 900
Copëtimi i papastërtive dhe mbeturinave në dysheme
Furça përbërëse gome
Produkt me cilësi të lartë

MENU