Konvertor 12V-220V, 1000W – BORMANN

44.99139.00 (-68%)

S’ka stok

Fuqia e vazhdueshme maksimale: 500W, fuqia maksimale: 1000W
Pa intensitet të ngarkesës: 0.3A
Forma e valës : Sinus i modifikuar
Tensioni i hyrjes: DC12V
Tensioni i daljes: 230V / 50HZ
(Nuk e mbush baterin vetem e konverton tensioni nga 12V në 220V)

Kodi: BMI1000 Kategoritë: ,

44.99139.00 (-68%)

Përshkrimi

Fuqia: 500W / 1000W
Intensiteti pa ngarkesë: 0.3A
Forma e valës : Sinus i modifikuar
Tensioni i hyrjes: DC12V
Tensioni i daljes: 230V / 50HZ
Foleja: Prizë Shuko
Performanca optimale: Më shumë se 90%
Me siguri të jashtme: 2x35A (Lehtë për t’u zëvendësuar)
Me dalje USB: 5V 2000mA
Mbingarkesë, Mbingarkesë, Qark i shkurtër, Mbrojtja nga mbinxehja dhe voltazhi.
Përfshin pajisje shtesë: Komplet kabllosh
Bërë nga alumini
(Nuk e mbush baterin vetem e konverton tensioni nga 12V në 220V)

MENU