Konvertor 12V-220-V 500W – BORMANN

42.0060.00 (-30%)

Ka sasi

Fuqia : 500 W
Tensioni i hyrjes V : 12
Tensioni i daljes V : 220
Fuqia maksimale e vazhdueshme: 250W, Fuqia maksimale: 500W
Intensiteti pa ngarkesë: 0.3A
(Nuk e mbush baterin vetem e konverton tensioni nga 12V në 220V)

Kodi: BMI1200 Kategoritë: ,

42.0060.00 (-30%)

Përshkrimi

Fuqia : 500 W
Tensioni i hyrjes V : 12
Tensioni i daljes V : 220
Fuqia maksimale e vazhdueshme: 250W, Fuqia maksimale: 500W
Intensiteti pa ngarkesë: 0.3A
Forma e valës : Sinus i modifikuar
Tensioni në hyrje : DC12V, Tensioni i daljes: 220V / 50HZ
Priza: Shuko Socket.
Performanca optimale: Më shumë se 90%
Me siguri të jashtme: 30A (E lehtë për t’u zëvendësuar)
Me dalje USB: 5V1000mA
Mbrojtje nga mbitensioni , mbingarkesa, qarku i shkurtër, mbinxehja dhe humbja e tensionit.
(Nuk e mbush baterin vetem e konverton tensioni nga 12V në 220V)

MENU