Helmetë mbrojtëse – NEO TOOLS

2.90

Materiali: Plastikë HDPE
Gama e rregullimit: 55-65 cm

2.90

Pastroje

Përshkrimi

Materiali: Plastikë HDPE
Gama e rregullimit: 55-65 cm
Klasa e energjisë 0 (deri në 1000V AC dhe 1500V DC)

Specifikat

Informacion shtesë

Ngjyra

Gjelbërt, Kaltërt, Kuqe, Portokallë

MENU