Helmetë industriale për puntorë – NEO TOOLS

9.50

Materiali: Plastikë e qëndrueshme ABS
Gama e rregullimit: 52-64 cm

9.50

Pastroje

Përshkrimi

Materiali: Plastikë e qëndrueshme ABS
Gama e rregullimit: 52-64 cm
Efikasitet në temperatura të ulëta -30°C dhe gjatë ditëve të nxehta +50°C
Rezistenca ndaj deformimeve anësore dhe ndikimeve

Specifikat

Informacion shtesë

Ngjyra

Kaltërt, Portokallë, Verdhë

MENU