Helmetë industriale për lartësi – NEO TOOLS

25.00

Materiali: Plastikë e qëndrueshme ABS
Gama e rregullimit: 51-63 cm
Klasa e mbrojtjes: II

25.00

Pastroje

Përshkrimi

Materiali: Plastikë e qëndrueshme ABS
Gama e rregullimit: 51-63 cm
Klasa e mbrojtjes: II
Efikasitet në temperatura të ulëta -30°C dhe gjatë ditëve të nxehta
Rezistenca ndaj deformimeve anësore dhe ndikimeve

Specifikat

Informacion shtesë

Ngjyra

Bardhë, Verdhë

MENU